Palvelut alueella

Tampereen eteläinen Hervannan kaupunginosa on kuin oma kaupunkinsa, johon on kasvanut kattavaa palvelutarjonta: ravintoloita, ostoskeskus, kirjasto, sisä- ja ulkoliikuntatiloja, liikuntapalveluita, autohuolto ja huoltoasemat sekä majoituspalveluita. Tampereen uusi ratikka liikennöi Hervannasta kaupungin keskustaan 20 minuutissa.

Ravintolat ja kahvilat

Hervannassa palvelee yli 30 ravintolaa ja kahvilaa laadukkaasta italialaisesta nopeaan noutoruokaan ja yliopiston ravintoloihin ja kahviloihin. Wolt- ja Foodora-lähetit toimivat alueella.

Toimitilat

Ikkunatoimisto, sviittitoimisto vai co-working -tila? Regus-toimitilat Tampereen yliopiston Hervannan-kampuksella ovat kalustettuja, palvelupaketoituja ja sopivat erinomaisesti väliaikaiseen vuokraamiseen.

Linkki Regus.fi sivustolle

Majoituspalvelut

Testbedin läheisyydessä sijaitsee työmatkamajoittujien suosiossa oleva Hotelli Hermica, jossa on hotellin omina palveluina sauna, baari, ravintola ja maksuton Wi-Fi.

Linkki Hotelli Hermican sivustolle

Muut palvelut

Autohuolto

Testialueen läheisyydessä on useita eri moottoriajoneuvojen huoltamiseen erikoistuneita liikkeitä ja palveluita. Ruskon teollisuusalueella on myös monenlaisia oheispalveluita ja lisää palvelutarjontaa löydät Tampereelta ja sen lähikunnista.

Linkki ’autohuoltamot’ Google-hakuun alueella Tampere

Liikkuminen ja kulkuyhteydet

Tampereen kaupungin sisäisestä liikenteestä vastaa TKL. TKL:n bussit ja raitiovaunut kulkevat Hervannan ja kaupungin keskustan välillä tiheästi. (Tampereen ratikka aloittaa virallisesti liikennöintinsä 9.8.2021) Taksi Tampere on luotettava paikallinen liikennöitsijä.

Tutustu Tampereen liikenneyhteyksiin Visit Tampereen sivustolla